e Twining Projemiz NOW

31.01.2024 59

Okulumuzun içinde yer aldığı Fransa, İtalya, Makedonya ve Türkiye ortaklı e Twinning projesi NOW ( Nature often welcomes) İngilizce Öğretmenimiz Pınar Polat ve öğrencileri ile birlikte çalışmalarına başladı. Doğanın çocukların psikolojik ve fiziksel gelişimi ve refahı için stresi azaltma, daha iyi sağlık, daha iyi yaratıcılık ve konsantrasyon gibi pek çok olumlu faydası vardır, ancak onlar doğadan uzakta büyüyorlar. Yaşadıkları ortamı bilmeden günlük hayatlarını sürdürüyorlar. Öte yandan, yeni teknolojiler her geçen gün ya daha kolay öğrenmemize ya da kültürel, dilsel ve sosyal engelleri aşmamıza yardımcı oluyor. Bu nedenle projemizi bu teknolojik cihaz ve uygulamalarla gerçekleştirmeye karar verdik. Öğrencilerin çevrelerini eğlenceli ve etkileşimli bir şekilde öğrenmelerini sağlamak. İşte bu düşüncelerden hareketle temel amacımız doğayı koruyarak sürdürülebilirliğini sağlamak ve ihtiyaç duyduğumuzda doğanın bizi nasıl karşıladığını göstermektir. Ayrıca öğrencilere doğada yaşama becerisi kazandırmayı da hedefliyoruz.

Adres:
Yeni Karaman Mahallesi, 12. Akasya Sokak, No22 Osmangazi/BURSA Instagram da Biz ihoesrefoglurumi Facebook da Biz EşrefoğluRumi İho Twitter da Biz Eşrefoğlurumiiho Youtube da Biz Eşrefoğlu Rumi İmamhatip Ortaokulu